1)        Zobrazte si seznam uživatelů v systému. Zobrazíte si jej tak, že provedete krok 1-4 z postupu při vytvoření nového uživatele.

2)       Najeďte myší na název uživatele, pro kterého chcete akci vykonat a klikněte levým tlačítkem.

US res 1

3)       Zobrazí se vám detailní přehled informací o uživateli. V pravé horní části stránky se nachází tlačítko s názvem „Resetovat heslo“, pokud chcete tuto akci vykonat, klikněte na něj levým tlačítkem myši. Pokud si přejete obnovit původní nastavená uživatele klikněte levým tlačítkem myši na tlačítko s názvem „Obnovit původní nastavení“.

US res 2