1)     Zobrazte si seznam uživatelů v systému. Zobrazíte si jej tak, že provedete krok 1-4 z postupu při vytvoření nového uživatele.

2)     Najeďte myší na název uživatele, kterého si přejete smazat a klikněte levým tlačítkem.

Usdel 1

3)     V detailním přehledu o uživateli se nachází červené tlačítko s názvem „Smaž“ v pravé horní části stránky. Kliknutím levým tlačítkem myši na toto tlačítko smažete daného uživatele ze systému.

Usdel 2